"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

Mindenki Majka - itt az Irigy Hónaljmirigy új videoklipje!

2018. január 28. - Blind Man

Majka legújabb, Mindenki táncol című dala pillanatok alatt futott be és megjelenése óta elképesztő nézettséget produkál a legnagyobb videómegosztó portálon, ráadásul még a rádiós játszási listákon is előkelő helyezést tudhat magáénak az ózdi hős nosztalgikus hangulatú száma. Ezt természetesen a nyolc kan sem hagyhatta szó nélkül és elkészítették a paródiát - természetesen sajátos, úgynevezett mirigyes stílusukban.

mindenki_majka_csoportkep.jpg

Ahogy azt a fiúktól megszokhattuk, ezúttal sem kímélik áldozatukat: a dal és a klip témája - a vitriolos médiakritika mellett - az, hogy lassan már minden csatorna minden műsorát Majka vezeti. A négyperces kisfilmben megannyi szerepben bukkan fel a rappert alakító Sipos Tamás, oldalán pedig olyan figurákra ismerhetünk, mint Tilla vagy éppen Hajós András. A profi táncosok közreműködésével készült klip, melyben pár pillanat erejéig a valódi Majka is felbukkan, a "Tovább" gombra való kattintás után tekinthető meg.

Mint az ismeretes, a zenekar február 10-én tartja nagyszabású szuperkoncertjét az Arénában, melyre még korlátozott számban kaphatóak jegyek, aki azonban kedvet érez, a csapat Facebook-oldalán akár játszhat is, hiszen a klip megosztói között két darab belépőt sorsolnak ki az egyszeri és megismételhetetlen eseményre.

Amennyiben játszanál a jegyekért: a zenekar Facebook-oldala

koncertplakat2018.jpg

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr3913611169
süti beállítások módosítása