"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

KATAKLYSM és HYPOCRISY: közös BARBA NEGRA-koncert ősszel!

2018. április 04. - Blind Man

20181023_kataklysm_fb_event_01.png

Október 23-án Budapestet is érinti a KATAKLYSM és a HYPOCRISY közös őszi turnéja. A montreali death metalos Kataklysm új albumát mutatja be, ennek alkalmából álltak össze a svéd melodic death metal legenda Hypocrisy-vel egy 26 állomásos európai körútra. Peter Tägtgren (PAIN, LINDEMANN) több év kihagyás után aktivizálta újra a Hypocrisyt, a Kataklysm pedig június 1-jén engedi szabadjára a Meditations címre keresztelt 13. stúdiólemezét. A Death... Is Just The Beginning turné elnevezés a Nuclear Blast népszerű válogatáslemez kiadványaira utal.

unnamed_5.jpg

“Már vagy két éve beszélünk róla, de most végre a Kataklysm és a Hypocrisy-s testvéreink is össze tudták egyeztetni az időbeosztásukat, hogy újra egyesített erővel vágjunk neki az útnak! Majdnem 15 éve turnéztunk együtt legutóbb, azok pedig azóta is felejthetetlen élményként élnek. Most pedig újra itt az idő… a KATAKLYSM és a HYPOCRISY újra együtt indul világ körüli turnéra, ami idén ősszel kezdődik Európában! Hogy még jobban megadjuk az esemény hangulatát, a kiadónk, a Nuclear Blast “Death...Is Just The Beginning” névre keresztelte a turnét, megemlékezvén a régi válogatáslemezeikre, melyek annak idején annyi emberhez eljuttatták többek között a mi zenénket is. Most, hogy egyúttal ezek a válogatáslemezek is újra visszatérnek, itt az ideje hogy mi is megadjuk más előadóknak az esélyt hogy felfedezzék őket, pont ahogy minket. KI NE HAGYJÁTOK EZT A TURNÉT, EZ AZ EGY LEHETŐSÉGETEK VAN!” - Maurizio Iacono - Kataklysm.

unnamed_6.jpg

“Remélem pont olyan izgatottak vagytok mint mi, mert nagyon boldogok vagyunk hogy újra felhevíthetjük a Hypocrisy motorjait ősztől, hiszen Kataklysm-os barátainkkal fogunk Európában turnézni! A koncertsorozat teljes áttekintése lesz mindannak a káosznak és zavarodottságnak, amit az évek során teremtettünk. Ott találkozunk!” - Peter Tägtgren - Hypocrisy.

A koncert Facebook-eseménye: www.facebook.com/events/584156481960509/
A Kataklysm Facebook-oldala: www.facebook.com/kataklysm/
A Hypocrisy Facebook-oldala: www.facebook.com/hypocrisy/

Jegyárak:
4999 Ft - limitált early bird / csak a Barba Negra online felületén
5999 Ft - elővétel augusztus 31-ig
6999 Ft - elővétel szeptember 1-től
7999 Ft - a koncert napján és a helyszínen

Jegyek kaphatóak: jegy.rock1.hu/kataklysm_hypocrisy_20181023

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr3513809954
süti beállítások módosítása