"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

KALAPÁCS: Megjelent az Örökfekete című új nagylemez; ma este koncert a BARBA NEGRA-ban!

2018. április 13. - Blind Man

kalapacs_2018_promo.jpg

A mai napon megjelent a  Kalapács tizedik, Örökfekete címre keresztelt friss nagylemeze a Hammer Records gondozásában. A 12 számos albumról egy hete elérhető szöveges videó formájában az első dal, a Lángok évada, a lemezbemutató koncert pedig ma, péntek 13-án este lesz a Barba Negrában, a Rómeó Vérzik és állandó turnévendégük, a Red Rockets társaságában. A felvételek ezúttal is Weisz “Kicsi” László saját stúdiójában zajlottak (Ecseri Vasmű), a lemezborító pedig Devecz Ádám (SNDSGN / HammerWorld) munkája. Az áprilisi HammerWorld magazinban egy részletes interjút olvashatsz Kalapács Józseffel az album megjelenésével és a dalokkal, színházzal, és sok más érdekes témával kapcsolatban.

Az album kereskedelmi forgalomban egylemezes digipack formátumban is megvásárolható, illetve a kifejezetten speciális exkluzív limitált dupla digipack változatban megrendelhető a zenekar weboldalán keresztül.

A dupla digipak csomagolás a 12 bivalyerős, vadonatúj dal mellett a 2015-ben, ultra-limitált példányszámban, dupla CD-n megjelent Félszáz év Total / 30 év Metal  kiadvány (Kalapács József 50. születésnapi életmű koncertjének felvétele) DVD (!) verzióját tartalmazza, melyből mindössze 1000 db készült. Minden megrendelt CD+DVD mellé ajándék dedikált Kalapács poszter jár, továbbá férfi és női előrendelői pólók is választhatóak.

A teljes koncertfelvételt a YouTube-on is megnézheted:

A friss album, valamint a zenekar korábbi anyagai elérhetőek az alábbi streaming szolgáltatóknál: Kalapács streaming és letöltés

A zenekar Facebook-oldala: Kalapács | Facebook

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr4513832762
süti beállítások módosítása