"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

BORDERS OF BYZANTIUM: friss dal és szöveges videó - Fortified

2019. január 13. - Blind Man

borders_of_byzantium.png

A Carousel kislemez után most a Fortified című új dallal, és a hozzá készült szöveges videóval jelentkezett a BORDERS OF BYZANTIUM, akik továbbra is Odyssey című új nagylemezük utómunkálataival vannak elfoglalva, ami március 8-án fog megjelenni digipak formátumban az EDGE Records gondozásában.

A lemezről eddig két dal jelent meg, az egyik az Odyssey (I’ll Take My Path), az album címadó dala, mihez egy videoklipet is forgattak, illetve a Losing Myself, ami egy mélyebb és érzelmesebb oldalát mutatta meg a zenekarnak. A zenekar elmondása szerint az új tagok érkezésével a zenei világuk is valamelyest új irányt vett, de, hogy a lemez keményebb vagy dallamosabb lett-e, csak annyit árultak el, hogy lesznek rajta meglepetések. A tavaszi megjelenésig közösségi médiás felületeiken még több új dalt meg terveznek osztani.

A zenekar Facebook-oldala: BORDERS OF BYZANTIUM | FACEBOOK

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

Már az Instagramon is ott vagyunk! - instagram.com/martongabona

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr2714559326
süti beállítások módosítása