"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

OSSIAN: dalpremier az egy hét múlva érkező új albumhoz - "Ez jár nekem"

2019. március 29. - Blind Man

ossian_promo_2019.jpg

A Reményhozó címmel új OSSIAN nagylemez érkezik április 5-én, a megjelenés előtti héten pedig egy új dal, az albumot nyitó Ez jár nekem kapott szöveges videót. A zenekar múlt héten hivatalos koncertfelvétellel is jelentkezett a tavaly szeptemberi tripla jubileum jegyében tartott 60/30/20 koncertről. A Barba Negra Trackben rögzített különleges fellépés teljes felvétele A Reményhozó album 4 lemezes, limitált változatán található 2 CD + DVD kiadásban, erről nézhető meg most a legendás első OSSIAN korong címadó dala, az Acélszív felvétele a kiadó Youtube csatornáján.

A Reményhozó az előrendelések alapján már hetekkel a megjelenés előtt aranylemez lett, valamint elfogyott a limitált box kiadás 60%-a is, és a rajongói lelkesedésnek és támogatásnak hála, a korong biztos úton halad a platina státusz felé. Az éves turné május 1-jén, Dunaföldváron startol (részletes dátumok és helyszínek alább), melynek kiemelt budapesti lemezbemutató állomása szeptember 14-én, a budapesti Barba Negra Track-ben lesz. Ezen az eseményen egy különleges vendég, a lengyel CRYSTAL VIPER lesz a zenekar vendége, akik - mint köztudottan Ossian rajongók - a tavaly szeptemberben megjelent Egyek vagyunk című Ossian Tribute lemezen is szerepeltek, - külföldi előadóként egyedül - az Ítéletnap című dallal.

ossian_elorendeles.jpg

A huszonharmadik Ossian nagylemez minden eddiginél változatosabb formátumokban jelenik meg - a már megszokott digipak CD mellett elérhető egy speciális, 4 korongot tartalmazó, mindössze 2000 db-ra limitált box is, mely az új anyag mellett tartalmazza a 2018 szeptemberi 60/30/20 koncert felvételeit dupla CD-n, valamint DVD-n. A box és a CD mellett a lemezből kazetta (MC) és kézzel sorszámozott, 500 db-ra limitált vinyl (bakelit LP) is készül. A kiadványok mellé speciális, később kereskedelmi forgalomba nem kerülő előrendelői póló is választható női és férfi fazonban egyaránt, mely szintén a zenekar weboldalán keresztül rendelhető. Az új albumról eddig két új dal hallgatható meg, a szöveges videóval kísért Hangzavarban a Harmóniát, illetve a Gyönyörű Bolond, melyhez klip is készült.

A zenekar a hagyományokhoz híven a megjelenés napján albumpremierrel egybekötött dedikálást tart a budapesti Liquid Rock-ban 16:00 órától.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

Már az Instagramon is ott vagyunk! - instagram.com/martongabona

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr8814726541
süti beállítások módosítása