"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

MAGOR: tavaszi turnéra indulnak, március 7-én kiemelt koncert a Dying Wish-sel

2020. február 28. - Blind Man

magor_band_live.jpg

A modern metalcore és a klasszikus heavy metal elemeit keverő MAGOR idén írja és rögzíti harmadik nagylemezét, mielőtt azonban stúdióba vonulnának, a rajongókkal való találkozás és feltöltődés jegyében egy rövid tavaszi turnéra indulnak. Ennek kiemelt állomása a március 7-i, Dürer Kertes koncert, ahol az este folyamán extra hosszú programmal és plusz látványelemekkel készül a zenekar, tettestársuk pedig a Dying Wish lesz. Budapesten kívül még Szolnokon, Debrecenben, Dunaszerdahelyen és Esztergomban lesznek láthatók a színpadon.

MAGOR a 2020-as évben újra a klasszikus felállásban robog tovább, hiszen visszatért a zenekar szólógitárosa, Mile Gyula akivel a csapat két nagylemez anyagát rögzítette. A visszatérést az “Otthon” című klipes dal örökítette meg, melyet tavaly decemberben, karácsonyra időzítve tett közzé a zenekar. A turné 0. állomása egy hatvani segélykoncert volt, melyet egy májtranszplantációra váró kislány megsegítésére hívott életre a hatvani zenész közösség. Az eseményen az egész napos programokon több, mint 500-an megfordultak, a Magor koncertjére teljesen megtelt a Grassalkovich Művelődési Ház. Itt lépett újra színpadra Mile Gyula gitáros másfél év kihagyás után, ismét MAGOR színekben. 

A jászberényi csapat 2008 óta folyamatosan koncertezik, hol önállóan, hol pedig Magyarország élvonalába tartozó zenekarok társaságában, valamint a legnagyobb hazai rockfesztiválok színpadain mutatják be dalaikat, melyet három EP-n és két nagylemezen hallgathat meg a közönség.

A bandát az alábbi helyszíneken lehet elcsípni idén tavasszal:

02. 28. Szolnok, Váróterem
03. 07. Budapest, Dürer Kert
03. 14. Debrecen, Kaptár
05. 01. Dunaszerdahely, Soul Hunter
05. 02. Esztergom, Sportalsó

magor_csoport.jpg

rocker_affilate_01-851x315.jpg

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

Már az Instagramon is ott vagyunk! - instagram.com/martongabona

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr1715495606
süti beállítások módosítása