"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA: megjelent az új lemez, márciusban koncert Budapesten

2020. február 28. - Blind Man

the-night-flight-orchestra_durerkert_20200322.jpg

Aeromantic címmel új albummal jelentkezett a Soilwork énekes Björn "Speed" Strid és az Arch Enemy basszer Sharlee D'Angelo (ld. Spiritual Beggars) klasszikus/dallamos rock csapata, a The Night Flight Orchestra. A teljes album meghallgatható a 'Tovább' gombra való kattintást követően, márciusban pedig újra hazánkban koncertezik a csapat.


A The Night Flight Orchestra tavasszal visszatér Budapestre, a koncert a Dürer Kertben lesz március 22-én. Vendéget is hoznak magukkal, a klasszikus melodikus rockot játszó finn One Desire zenekart.

A 2018-as Sometimes The World Ain't Enough lemez folytatásán a Nordic Sound Labs stúdióban dolgoztak, ahol ugyanazt a dobcuccot használták, amellyel az ABBA ultrasikeres 1980-as lemeze, a Super Trouper készült. A zenekar legutóbb a Sometimes The World Ain't Enough című albummal 2018 decemberében az A38 Hajón adott nagyszerű koncertet.

A Hammer Concerts bemutatja: THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA + One Desire

2020. március 22. / Bp., Dürer Kert

Jegyek:
- 6.999 Ft elővételben
- 7.999 Ft a koncert napján és a helyszínen

A Journey, Kansas, ELO, REO Speedwagon hatásokat is felmutató muzsikát játszó csapat ötlete még 2007-ben született meg Björn Strid és a Soilworkben alkalmanként kisegítő Mean Streak gitáros, David Andersson fejében, majd csatlakozott hozzájuk Sharlee D'Angelo, aztán Richard Larsson billentyűs (Von Benzo) és Jonas Källsbäck dobos (Mean Streak) is. A 2015-ös második albumon (Skyline Whispers) már egy hatodik tagja is volt a csapatnak, a kongás/perkás Sebastian Forslund.

nfoban0.jpeg

Szóval, azt hitted, hogy tudod mi is az a The Night Flight Orchestra? Biztos voltál abban, hogy ez a banda a szórakozásról szól, a boogie woogie-ról, a rádióbarát AOR zenéről? A francba, tévedtél. Az egyetlen dolog, amely ilyen sokáig életben tartotta az öregedő svéd szíveket, a Dráma! Belső konfliktusok, külső konfliktusok, pletykák és túlzások...

Február 28-án kiadjuk az új albumunkat, az Aeromantic-ot. Ez egy utcai opera, amely összetört álmokon, szétzúzott illúziókon, valamint azon a tényen alapszik, hogy mindannyian sokkal kevesebbek vagyunk annál az embernél, akinek lennünk kéne. De a sötétségben mindig van egy reménysugár, és ebből a reménysugárból, a megfelelő gondolkodásmóddal, rengeteg svéd klasszikus rock melodráma alakítható ki...

A koncertre jegyet itt vásárolhatsz: THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA | BUDAPEST 2020

rocker_affilate_01-851x315.jpg

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

Már az Instagramon is ott vagyunk! - instagram.com/martongabona

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr2215495736
süti beállítások módosítása