"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

MAD ROBOTS: új dal a negyedik lemezről - ismerkedj a "tentacles" című tétellel!

2020. április 11. - Blind Man

madrobots.jpg

Megérkezett a Pareidolia lemez harmadik előzetese, tentacles címmel mutatta be a legfrissebb dalát a Mad Robots következő nagylemezéről, melyhez szöveges videó is készült. A groove-os és pszichedelikus elemekkel gazdagított modern rockot játszó zenekar új albuma április 17-én, a HammerWorld Magazin április-májusi számának CD mellékleteként fog megjelenni 9 új dallal.

A zenekar az új dalról:

A tentacles című dalunk az utolsó előtti szám lesz a lemezen, az utolsó könnyed dal a szokásos album végi érfelvágás előtt. Számunkra is meglepetés, hogy mennyire befogadható, és fülbemászóan slágeres lett ez a szerzemény. Szürke kisegérből zenekari kedvenccé vált a lemezfelvétel munkálatai során. A szám amúgy korántsem olyan könnyed, mint amennyire könnyen dúdolható és énekelhető. Talán életkorunknál is fogva már nagyobb rálátásunk, adott esetben személyes tapasztalataink vannak azzal kapcsolatban, hogy szeretteink közül az idősebb generációból néhányan útjuk végéhez érnek. Az elválás mindig fájdalmas, de talán mégis a legrosszabb, ha ez egy lassabb leépülési folyamat eredménye, ahogy kiveszik hetek, hónapok, vagy akár évek alatt a régi fény az ember szeméből, eltűnik az ismert jellem és fokozatosan magatehetetlenné válik valaki, akit majd egész életedben ismertél. A szám ennek a leépülési folyamatnak a mélyére hatol, szövegileg nem egy könnyű darab. A szöveges videót Gerő András Péter (Kill Monday Management) készítette, és az új logónk alapmotívumaira plusz a lemezünk címére építette a látványt. A színvilág szépen alátámasztja a súlyosabb, szomorú mondanivalót, és a nagylemez borítójának színére rímel.

A korábban Room of the Mad Robots néven zenélő csapat március végén jelentkezett új dallal, a klipes peculiar ways az első előzetes volt a friss lemezről.

rocker_affilate_01-851x315.jpg

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

Már az Instagramon is ott vagyunk! - instagram.com/butiplayduringtheday

Follow our Facebook page for fresh news and informations here: facebook.com/maximumrockandrollblog

We are also on Instagram, see you there! - instagram.com/butiplayduringtheday

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr8215604814
süti beállítások módosítása