"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

OMEN dal- és klippremier: a zenekar korábbi tagjaival szól ‘A család’

2020. július 03. - Blind Man

omen-csalad-klip.jpg

A család címmel jelentkezett egy különleges új dallal és videoklippel az idén 30. születésnapját ünneplő Omen. Az évfordulót ősszel egy jubileumi best of kiadvány is megkoronázza, november 27-én pedig egy nagykoncert keretében köszönthetjük fel a zenekart a Barba Negrában. A korongon a Denevér Hangstúdióban, Cserfalvi "Töfi" Zoltán segédletével felvett friss tétel is hallható lesz, melyhez most a HyperMedia stábjával készült videó.

A dalban újra hallhatjuk a zenekar több korábbi tagját, hosszú idő után szólal meg Omen szerzeményben az alapító énekes, Kalapács József hangja, visszatért Koroknai Árpád, akit tavaly váltott Stula a zenekar élén, illetve feltűnnek Sárközi Lajos és Szijártó Zsolt gitárosok, és Vörös Gábor basszusgitáros is. A dalban szerzőként is bemutatkozik az új gitáros, Tóth Károly “Carlos”, illetve itt debütál Stula is, mint szövegíró.

Nagyfi László alapító gitáros saját szavaival a friss dalról:

A dal, ahogy a címe is mutatja, a családról szól, ám tágabb értelemben jelentheti közeli barátainkat, a magyarságot határainkon innen és túl, és most a mi esetünkben magát a zenekart is, hiszen megannyi barátunkkal játszottunk már együtt ebben a zenekarban, és hiába nem tagok már, az Omen egy nagy család, melynek Ők örökre a tagjai lesznek.

Közreműködő korábbi tagok:
Kalapács József - ének
Koroknai Árpád - ének
Sárközi Lajos - gitár
Szijártó Zsolt - gitár
Vörös Gábor - basszusgitár

Omen 2020:
Molnár Péter “Stula” - ének
Nagyfi László - gitár
Tóth Károly “Carlos” - gitár
Mezőfi József - basszusgitár
Nagyfi Zoltán - dobok

rocker_affilate_01-851x315.jpg

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

Follow our Facebook page for fresh news and pieces of information here: facebook.com/maximumrockandrollblog

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr815980202
süti beállítások módosítása