"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

DEPRESSZIÓ: különleges szülinapi koncert augusztus 18-án a BARBA NEGRA TRACK-ben!

2018. augusztus 09. - Blind Man

18 éves lett a Depresszió Zenekar, amit egy különleges koncerttel ünnepelnek meg augusztus 18-án a budapesti Barba Negra Trackben.

depresszio18.jpg

Az eseményről az alábbiakat mondta Halász Feri énekes/gitáros:

„18-19 évesek voltunk amikor elindult a Depresszió, tehát az életünk felét a zenekarban töltöttük. Úgy gondoltuk, hogy ezt érdemes alaposan megünnepelni. Mivel nem kerek jubileum, és éppen a Válaszok után... című új lemezünkkel turnézunk, ezért csak ez az egy este fog a zenekar felnőtté válásának megünnepléséről szólni. Szerencsés volt a dátumválasztás, hiszen a 2018.08.18. jól illeszkedik a 18-as koncepcióhoz, amit kitaláltunk a bulira. Minden koncertünket igyekszünk a lehető legszínvonalasabban megvalósítani, de mivel ez lesz az egyetlen budapesti koncertünk a nyár folyamán, ami egyben egy kiemelt esemény is számunkra, ezért még több lehetőségünk lesz a minőségi szórakoztatásra. Azt elárulhatom, hogy ez lesz az eddigi legköltségesebb Depresszió koncert. Szeretjük dokumentálni is valamilyen formában az ilyen nagyszabású bulijainkat, tehát videoklipet is forgatunk majd az este folyamán.”

Az új dalok mellett 18 év legjobbjaiból válogatott a zenekar a budapesti megmérettetésre. A Depresszió 20:25-ös kezdése előtt a Pennhurst és a Salvus zenekarok gondoskodnak majd a hangulat megalapozásáról.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr9814171051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása