"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

RUMPROOF: otthoni videoklipet kapott a kalózok "Szittyós John" című dala

2020. április 19. - Blind Man

rumproof_klip.jpg

Kifejezetten szórakoztató, otthon készült videoklipet forgatott a Rumproof. A pécsi folkos-kalózmetalos társaság bemutatkozó nagylemeze, a Rogues of the Seven Seas és a Black Flag in the Sky EP a HammerWorld magazin mellékleteként is megjelent korábban, erről a korongról szól most kissé más képi világgal a Szittyós John.

A Rumproof zenekar a videóról:

Jól tudjuk, hogy nehéz időket élnek most mind a zenekarok, mind pedig a koncertekre tombolni vágyók. A legtöbb csapat azonban nem adja fel és követőiket nem hagyják cserben a némaság negédes leplébe burkolódzva. Ekképp tesznek az ország kalózai, a Rumproof legénysége is! Zajlik ám az élet rendesen a fedélzeten. Nemrégiben megtaláltuk a hiányzó láncszemet Csanda Sámuel személyében, aki betöltötte a hegedűs pozíciót sorainkban. Őt már láthatjátok is a csapat legújabb videoklipjében, mely a Rogues of the Seven Seas Szittyós John-jához készített karanténklip. A hat haramia így próbál némi vidámságot csempészni az otthonukban raboskodó Kis- és Nagykalózok életébe egyaránt! Ím tehát a videoklip… A szemek garantáltan nem maradnak szárazon! :) Jó szórakozást! ;) \m/

rocker_affilate_01-851x315.jpg

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

Már az Instagramon is ott vagyunk! - instagram.com/butiplayduringtheday

Follow our Facebook page for fresh news and informations here: facebook.com/maximumrockandrollblog

We are also on Instagram, see you there! - instagram.com/butiplayduringtheday

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr915623806
süti beállítások módosítása