"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

ECLIPSE OF THE SUN: megjelent a székesfehérvári doom-death zenekar legújabb albuma, friss szöveges videót mutattak be

2020. május 24. - Blind Man

eclipse.jpg

Április végén jelent meg a neves orosz kiadó, a Satanath Records és a More Hate Productions közös kiadványaként a székesfehérvári doom-death metalban utazó Eclipse of the Sun zenekar második albuma, a Brave Never World. A zenekar örömmel jelenti, hogy mától minden nagyobb streaming szolgáltatónál is elérhetővé váltak nemcsak a Brave Never World, de a debüt album, a Daimonion dalai is. Emellett készítettek egy szöveges videót is az új album nyitódalához.

Kereken harminc évvel azelőtt, hogy ez a dal felkerült először a netre, indult útjára az emberi elme egyik legnagyobb csodája, a Hubble űrtávcső, aminek azóta számtalan lélegezetelállító fotót köszönhet az emberiség. Ezek egyike a Pillars of Creation, vagyis a Teremtés oszlopai című, ami a mi dalunkat is ihlette. Ez a videó nemcsak egy szimpla szöveges videó számunkra, hanem egy tisztelgés a Hubble és az emberi kreativitás és találékonyság előtt. Fogadjátok szeretettel!

Az album digitális változata megvásárolható a zenekar bandcamp oldalán (https://eclipseofthesun.bandcamp.com/releases), fizikai verzióért pedig keressétek fel a Satanath Records honlapját (http://satanath.com/news/item/eclipse-of-the-sun-2020.html)!

Stream:

Az friss videó pedig megtekinthető itt:

rocker_affilate_01-851x315.jpg

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

Follow our Facebook page for fresh news and pieces of information here: facebook.com/maximumrockandrollblog

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr9615714530
süti beállítások módosítása