"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

DOROTHY: új dal, új gitáros, újra koncert!

2020. július 03. - Blind Man

dorothy-uj-full.jpg

Új dallal és videoklippel jelentkezett a Dorothy, akik a közelmúltban döntöttek úgy Blahó Brigi gitárossal, hogy külön úton járnak tovább. Dodo és Klo természetesen folytatják; az új gitárossal, Balog Anitával már el is készült az első dal, az Amíg együtt dobog. A megújult felállás már jövő hét szombaton, július 11-én megnézhető élőben a Barba Negra Track színpadán, amely a korlátozások utáni első Dorothy koncert.

Kovács Klaudia dobos az új dalról és a zenekar terveiről:

Nem volt kérdés számunkra, hogy Brigi kilépése után is folytatjuk a munkát, visszük tovább azt, amit lassan 9 éve elkezdtünk. Nem voltunk könnyű helyzetben, volt néhány álmatlan éjszakánk, de szerencsére megtaláltuk Anitát! :) A benne lévő elhatározottság, alázat és zenélni akarás nagy erőt és lendületet adott nekünk, még elszántabbak lettünk és még inkább tolni akarjuk azt a bizonyos szekeret előre!

Meg is született az "Amíg együtt dobog" című dal és hozzá rögtön egy klip, ami magáért beszél. Ez itt az új Dorothy, aki "játszani akar",  hiszen igenis vannak azok, "akikkel együtt dobog", jöjjön bármilyen próbatétel!

A dalon a jól megszokott "párosunkkal", Varga Zolival és Molnár Mátéval dolgoztunk együtt. :) Élőben pedig meg is hallgathatja mindenki, aki kíváncsi rá július 11-én Budapesten, a Barba Negraban! Ez lesz a karantén utáni első koncert, valamint Anita bemutatkozó estje is! Várunk mindenkit szeretettel! ;)

További infók a képre kattintva!

dorothy-koncert-head.jpg

dorothy-anita-azigen.jpgrocker_affilate_01-851x315.jpg

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

Follow our Facebook page for fresh news and pieces of information here: facebook.com/maximumrockandrollblog

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr7715980178
süti beállítások módosítása