"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

AWS: jön a végső megmérettetés - holnap este az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében!

Szavazz az AWS-re, szavazz a metalra!

2018. május 11. - Blind Man

Tegnap este bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál szombati döntőjébe - ahol a közönség a legjobb 26 versenyző közül fogja kiválasztani az év dalát - a hazánkat képviselő AWS, a Viszlát nyár című számmal. A srácoknak minden eddiginél nagyobb szüksége van a támogatásra, a 'Tovább' gombra való kattintás után pedig megtudható, hogy mindez hogy néz ki a gyakorlatban.

aws-viszlat-nyar-e1512579754479.png

Fontos tudnivaló: mint ahogy az elődöntőben, úgy a holnapi finálé ideje alatt sem lehetséges az adott versenyző hazájából voksolni, ezért a fiúknak most minden eddiginél nagyobb szüksége van a határon túli szavazók támogatására! Az alábbi flyeren megtalálhatóak a különböző országok telefonszámai, melyre

aws_szavazas.jpg

az összes elhangzott versenydal után a 21-es kódot kell sms-ben küldeni (fejenként 20 szavazat adható le), melyre nagyjából 15 perc áll majd rendelkezésre.

Az sms-ben való szavazáson kívül továbbá lehetőség van szavazatleadásra telefonon, illetve a hivatalos alkalmazáson keresztül is. 

Kérjük, hogy minden külföldön / határon túli magyarlakta területen élő ismerősötöket, családtagotokat, barátotokat buzdítsátok szavazásra, ha mind összefogunk, megtörténhet, ami mindeddig felfoghatatlannak tűnt!

Mutassuk meg Európának és az egész világnak, hogy mekkora dolgokra képes a szubkultúra összetartó ereje!

Csupán egy lépésre vagyunk a győzelemtől!

#vote4aws 
#vote4metal
#awsome

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr3613908524
süti beállítások módosítása