"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

AWS: előrendelhető a "Fekete részem" album, de itt az új dal és videoklip is!

2018. szeptember 20. - Blind Man

Fekete részem címmel október elsején jelenik meg az új AWS album, amely máris előrendelhető a csapat honlapján - akár férfi/női pólókkal, sapkával együtt is. A Hol voltál? című első lemezelőzetes dalt már korábban közzétette a zenekar, most pedig megismerkedhetsz a szintén videoklippel kísért második új dallal, amelynek X/0 a címe. A lemezbemutató koncert október 13-án lesz a Barba Negra klubban, a koncert azonban már teltházas. Lesz azonban előbb is egy különleges koncertjük, a Useme társaságában a Madách Színházban, szeptember 27-én

2018091ndeles_header_02_hu.jpg

"Különleges estének ígérkezik szeptember 27. a Madách Színházban, hiszen eddig sosem hallott műsorral áll színpadra az AWS és a Useme. A keményebb zenét játszó zenekarok ezúttal akusztikus verzióban adják elő már jól ismert dalaikat, melyek amellett, hogy vonósokkal és zongorával is kiegészülnek, egészen új arcát fogják mutatni mindkét bandának. Egyik csapat sem adott korábban komplett akusztikus műsort, így teljesen egyedülálló élményben lesz része aznap este a közönségnek, hiszen a már jól megszokott zúzás helyett most ülős estére kerül sor, amellyel jóval líraibb és intimebb hangulatot varázsolnak majd a Madách Színház Nagyszínpadára."

AWS - Fekete részem
(10/01 - Edge)

01. Fekete részem
02. X/0
03. Lakatlan ember
04. Hol voltál?
05. Éjjeli tánc
06. Kötelék
07. Fuss
08. Vigyázz rám
09. Menedék
10. Egyedül maradtál
11. Éjféli lány (Ossian feldolgozás)
12. Viszlát nyár
13. Viszlát nyár (akusztikus verzió)

AZ ALBUM ELŐRENDELHETŐ A ZENEKAR WEBOLDALÁN: awsofficial.hu

 

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr2814252343
süti beállítások módosítása