"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

OMEGA DIATRIBE: videós összeállítás az európai turnéról

2018. november 10. - Blind Man

A budapesti extrém groove metal csapat ezúttal Közép-Európába vitte a hírét az idén megjelent harmadik lemezüknek, ami Trinity címre hallgat (egyébként ITT írtunk róla) és nem kisebb produceri név párosul a koronghoz, mint Tue Madsen, aki olyan zenekarokkal dolgozott, mint a Meshuggah, a The Haunted, a Suicide Silence, vagy éppen a Sick Of It All.

omega_diatribe_live_2018.jpg

A 17 állomásos turné olyan országokban zajlott, mint Csehország, Lengyelország, Ausztria, Szlovákia, Románia és Magyarország. A csapat többnyire a Cadaveres zenekarral járta az országot, a külföldi állomásokon pedig a Pennhurst és King Furia kísérte őket.

Gergő az alábbiakat mesélte: "Hatalmas élmény volt ilyen hosszú ideig folyamatosan úton lenni és megtapasztalni azt, hogy milyen mikor 11 napig mindennap koncert van. El tudnánk viselni ezt az életformát huzamosabb ideig is! (nevet) Emellett nagyon jó barátainkra leltünk mind a Cadaveres, mind a Pennhurst mind pedig a King Furia társaságában is, ami külön öröm, hogy olyan arcokkal lehettünk úton, akikkel kölcsönös a szimpátia."

Továbbá Ákos tette hozzá: "Rengeteg olyan dolog van, amit legközelebb biztosan másképp fogunk csinálni, de lényegében jól éreztük magunkat és szereztünk pár új rajongót, ami külön öröm számunkra. Amit még kiemelnék, hogy a hangosítás és az ellátás a legkisebb klubokban is kiváló volt."

trinity_eu_tour_2018.jpg

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

Már az Instagramon is ott vagyunk! - instagram.com/martongabona

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr1114363447
süti beállítások módosítása