"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

Erős hazai extrém metal buli február 15-én a Dürer Kertben!

2019. február 10. - Blind Man

Valentin-nap helyett erre dobbanjon az acélszív!

extreme_metal.png

Egy masszív line-up állt össze az estére, amivel az underground metal zene szerelmeseinek szíve kezdhet heves dobogásba, hiszen végre a fővárosban lesz látható a budapesti extrém groove metal gépezet Omega Diatribe, akik az Európa turnéjuk után, 110%-osan feltöltődve végre ismét a fővárosban szolgáltatják nekünk a súlyosabbnál súlyosabb groove-okat, a tavaszi Rise Above The Sky turnéjuk keretein belül.

Továbbá az ország egyik legkomolyabb death metal brigádja a Kill With Hate is látható/hallható lesz, akik ugyan visszafogottabb tempóra kapcsoltak az utóbbi időben, viszont a bulijaik annál velősebbek és arcszaggatóbbak lettek. A progresszív metal hívőinek biztosan nem cseng ismeretlenül az Orient Fall brigád neve, akik hazánk egyik zászlóvivői a stílusban. Ennek tudatában továbbra is precíz és hatásos showra számítunk tőlük ezen a könnyed péntek estén!

Az estét egy igen ígéretes fiatal csapa fogja indítani akik Aspects névre hallgatnak. A zenéjükben mind a deathcore, djent illetve progresszív hatás is fellelhető. Egy szóval minden, ami 2019-ben a fiatal metal generációt táplálja.

Egy szó mint száz, érdemes lesz pénteken ellátogatni az Ajtósi Dürer sorra, a Dürer Kertben, hiszen ritkán áll össze ilyen nívós hazai csomag.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

Már az Instagramon is ott vagyunk! - instagram.com/martongabona

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr1514618096
süti beállítások módosítása