"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

TÖFI 50: több, mint hetvenen játszanak a Denevér Hangstúdió vezetőjének születésnapi nagylemezén

2020. január 26. - Blind Man

tofi50_front.jpg

Idén ünnepli 50. születésnapját a Denevér Hangstúdió legendás vezetője, Cserfalvi “Töfi” Zoltán, így a jeles év alkalmából The Number Of The Years: 50 címmel jelenik meg várhatóan tavasszal az Iron Maidnem gitáros születésnapi nagylemeze, mely több, mint 70 zenész - köztük teljes zenekarok, hazai és külföldi sztárvendégek - közreműködésével készült, a lemezborító pedig Havancsák Gyula (Annihilator, Wintersun, Grave Digger, Stratovarius, stb.) munkája. A lemezről már meghallgatható az első dal, a címadó The Number of the Years, melyen az Iron Maidnem zenekar játszik.

Töfi a születésnapját színpadon péntek este a Barba Negrában fogja ünnepelte meg, az Iron Maidnem a Kiss Forever Band társaságában lépett színpadra, az eseményről pedig kép- és hangfelvétel is készült egy későbbi DVD kiadványhoz.

A Töfi 50 lemezen közreműködő teljes zenekarok: Mobilmánia Vikidál Gyulával - Nagyferó és a Beatrice - Pokolgép - Dalriada - Iron Maidnem - Lady Macbeth – Rémkoppantók 

Közreműködő vendég zenészek a következő zenekarokból: Lionheart (UK) - Beast In Black (FI) – Track Nine (USA) - Tyr (DK) - Haeredium (FR) - Storyum (SK) – Alestorm (UK) - Wisdom – Aurora - Kárpátia – Omen - Tales Of Evening - Zártosztály - Dinamit - Piramis - Karthago - Chronology - Euphoria - Eclipse

rocker_affilate_01-851x315.jpg

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

Már az Instagramon is ott vagyunk! - instagram.com/martongabona

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr115428470