"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

DUSTY CHOPPER: újra támad a benzinszagú southern metal!

2020. június 28. - Blind Man

dusty_chopper_fb_cover.jpg

Több év kihagyás után visszatért a budapesti southern groove AKA „redneck metal” Dusty Chopper! Az idén 10 éves Dusty Chopper története során sok helyen megfordult, többek közt megjárta már Amerikát is – 2014-ben első magyar zenekarként zenéltek a legendás Whiskey a Go Go-ban, valamint megfordultak a hollywoodi Loaded színpadán is – azonban 2015-ben a zenekar hivatalosan parkoló pályára került... egészen 2019-ig, amikor is pár (jó, egy teherautónyi) whiskey és jäger elfogyasztása után úgy döntöttek, hogy frissített felállással visszatér a zenekar.

dusty_chopper_band_midres.jpg

A tavalyi évben kiadtak egy videóklippel megspékelt single-t (Back On The Road) valamint csináltak 1-1 kisebb koncertet Horvátországban, Romániában és itthon, de az energiáikat leginkább az új EP legyártására fókuszálták. Ennek eredményeként született meg a 2020-as Rednecks, Cigars, Whiskey & The Devil EP hét whiskey- és benzinszagú táncdalperformanszzal. Az EP ingyenesen letölthető a zenekar bandcamp oldaláról, valamint megtalálható a YouTube-on és az összes nagyobb streaming szolgáltató felületén!

rocker_affilate_01-851x315.jpg

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

Follow our Facebook page for fresh news and pieces of information here: facebook.com/maximumrockandrollblog

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr4515971956
süti beállítások módosítása