"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

FACTORY STREET: bemutatjuk a diósdi hard rock zenekart

2020. március 31. - Blind Man

factory_street_tagok_hatterrel.jpg

Bemutatkozó írásuk szerint a diósdi Factory Street zenekar két gitár, dob, basszus, ének felállásban játszik hard rock stílusú dalokat. A bandát két diósdi testvér (Bognár Gábor – gitár, Bognár Zoltán – dob) alapította 2017-ben a szintén helybéli Nánási Kristóf (szólógitár) bevonásával, majd rövid időn belül bővült a csapat az érdi Tóth „Teddy” Csaba (basszusgitár) személyével. Ezt követően közel másfél évig kereste a csapat az énekesét több jelentkezőt kipróbálva. Végül 2019 februárban csatlakozott a csapathoz Weisz Péter (ének) Szigethalomról.

Az így stabilizálódott felállás néhány hónapon belül már havi rendszerességgel koncertezni kezdett, majd a repertoárt ütemesen bővítve a zenekar kialakította saját stílusát előbb egyedi feldolgozások majd saját szerzemények formájában. Alig egy év közös munka után a banda 2020 február végén rögzítette három számos bemutatkozó kislemezét Soha ne add fel címmel.  A címadó dal egy motivációs, energiaadó szerzemény, amire most mindenkinek nagyon nagy szüksége van. Az Elég pedig a sokaknak ma rémálommá vált mindennapjaira egy válasz, egy kiáltás a feszültség levezetésére. A bemutatkozó anyag az FS nóták mellett tartalmaz egy feldolgozás dalt is, mely Csemer Boglárka "Boggie" Parfüm című dalának Factory Street féle hard rock változata, amely azt az üzenetet hordozza, hogy minden nehézség ellenére a természet ébred: itt a tavasz! A dalhoz a lemez felvétel során videoklip is készült, a másik két dal pedig szöveges animáció formájában jelent meg a közösségi média felületeken.

rocker_affilate_01-851x315.jpg

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

Már az Instagramon is ott vagyunk! - instagram.com/butiplayduringtheday

Follow our Facebook page for fresh news and informations here: facebook.com/maximumrockandrollblog

We are also on Instagram, see you there! - instagram.com/butiplayduringtheday

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr115575852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása