"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

LOVECROSE: otthonaikban készült videoklip a legújabb albumelőzetes dalhoz

2020. április 17. - Blind Man

lovecrose_band_2.jpg

Megjelent a zalaegerszegi modern metalos Lovecrose legújabb dala a közelgő új albumról. A mostani helyzetre való tekintettel a zenekar egy házi videó mellett döntött, ezúttal a Kitörünk című dalra esett a választás. Bár a 2020-as lemez munkálatai az utolsó stádiumban vannak a bandánál, a jelenlegi helyzet miatt kicsit mégis lelassult a munka a No Silence Studioban, Simon István “Simi” hangmérnök (mix & master) közreműködésével felvett lemez körül.

A zenekar az új dalról és videoklipről:

Úgy döntöttünk csinálunk egy ilyen házi videót a dalhoz, amelyet nem terveztünk kihozni külön single-ben lemez előtt, de az élet úgy hozta a mostani helyzet miatt, hogy sajnos mi sem tudunk találkozni, együtt zenélni és dolgozni a lemezen, koncertműsoron. Úgymond kicsit a hiányérzetünk pótlására elővettük ezt a dalt amely témájában kis részben azért kapcsolódik a jelenlegi helyzethez is.

A várhatóan idén megjelenő második Lovecrose lemezről már ezelőtt négy dal napvilágot látott, ezek meghallgathatóak a zenekar youtube csatornáján: www.youtube.com/channel/UCha5sgU9cvmn43zATFb-82w

rocker_affilate_01-851x315.jpg

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

Már az Instagramon is ott vagyunk! - instagram.com/butiplayduringtheday

Follow our Facebook page for fresh news and informations here: facebook.com/maximumrockandrollblog

We are also on Instagram, see you there! - instagram.com/butiplayduringtheday

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr215618912
süti beállítások módosítása