"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

ZÁRTOSZTÁLY: a "Színpad" című dalra forgott a legújabb videoklip

2020. április 17. - Blind Man

zartosztaly_klip_promo.jpg

Új  Zártosztály videoklip készült a tavaly megjelent Szétszakítva EP (melyről ITT írtunk) Színpad című dalához, a videó Csillag Endre “Csuka” gitáros kiváló munkája. A zenekar azt mondta, kifejezetten nem egy újabb “otthonmaradós” klipet szerettek volna forgatni, bár mindenki otthonában vette fel a saját részét, ezekből, illetve koncertfelvételekből készült el a remek végeredmény, mely így többszörösen visszaadja és felerősíti a dal üzenetét. A “Színpad“ eredetileg Bátky Zoli “BZ” (At Night I Fly, Wall of Sleep, Stonehenge, stb.) és Szebényi Dani (Ocean Hills / Zoli Band, Kowalsky meg a Vega, Ocho Macho, Freddie, stb.) szerzeménye, ezt formálta saját képére Schrott Péter és Csillag Endre.

Mirkovics Gábor “Zserbó” basszusgitáros mesélt pár mondatban a dalról, és a zenekar terveiről:

Alig várjuk, hogy nyáron újra találkozhassunk a közönséggel, mert mint ahogy a dalban is van, a színpad visszavár! A Színpad eredetileg egy Hard dal lett volna, a szövegét Bátky Zoli “BZ” írta Szebényi Dani zenéjéhez. Mivel végül nem jelent meg, én szerettem volna, ha ez nem kallódik el. Ezért úgy döntöttünk, hogy elővesszuk, és csinálunk belőle egy Zártosztály dalt. A szerkezetbe, és a szövegbe, hangszerelésbe is belenyúltunk kicsit, Schrott Peti kiválóan megoldotta a feladatot, a végeredmény így egy igazán jellegzetes Zártosztályos hangzású dal lett. Tervezzük, hogy készítünk videót a Szétszakítva EP címadó dalához is, mivel rengeteg időnk van most dolgozni, megpróbáljuk ezt rendesen kihasználni.

Az EP dalait lejátszási lista formájában itt találjátok: ZÁRTOSZTÁLY: Szétszakítva EP (2019)

A 2018-as Őrült érzés DVD dalai folyamatosan kerülnek feltöltésre itt: ZÁRTOSZTÁLY: Őrült érzés (koncertfelvétel, 2017.07.15 Barba Negra Track)

rocker_affilate_01-851x315.jpg

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

Már az Instagramon is ott vagyunk! - instagram.com/butiplayduringtheday

Follow our Facebook page for fresh news and informations here: facebook.com/maximumrockandrollblog

We are also on Instagram, see you there! - instagram.com/butiplayduringtheday

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr5815618882
süti beállítások módosítása