"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

Varga Mihály pénzügyminiszter adott interjút a HammerWorld magazinnak

2020. június 18. - Blind Man

headerlogo.png

Varga Mihály pénzügyminiszter is interjút adott a HammerWorld magazinnak, melyet a hamarosan, július 9-én megjelenő dupla nyári számban lehet majd olvasni. A politikát ezúttal teljesen mellőző interjú egy most induló sorozat része, melyben a tervek szerint ismert, közéleti, híres emberek szólalnak meg rock és metal zenével kapcsolatban, így várható színészek, politikusok, sportolók feltűnése is.

varga-mihaly-interju.jpg

“Interjú a HammerWorld hard rock és heavy metal magazinnal. Politikamentes beszélgetés a július 9-én megjelenő számban.” - olvasható Varga Mihály pénzügyminiszter hivatalos Facebook oldalán.

Cselőtei László, a magazin egyik alapítója és társszerkesztője a következő gondolatokat osztotta meg saját oldalán a közösségi médiában:  

Régóta gondolkodtam már egy olyan interjú sorozaton, amelyben az élet különböző területein dolgozó, sikeres, híres emberek beszélnek a rockzenéhez fűződő viszonyukról. A képzeletbeli listámon már számos színész, sportoló, média személyiség szerepelt, amikor tavaly a budapesti Dinamit bulin megláttam Varga Mihály pénzügyminisztert, amint tőlem nem messze átszellemülten figyeli a koncertet. Nem is tudtam, hogy a rockzenéért rajong! Akkor azt gondoltam, ő aztán tényleg különleges beszélgetőpartner lehetne, izgalmas lenne vele indítani a sorozatot. Ma délután a pénzügyminiszteri dolgozószobában egy órán át, talán először a történelemben kizárólag hard rock és metal zenékről esett szó. \m/ A HammerWorld július-augusztusi számából kiderülnek majd a részletek.

Annyit azért már most el lehet árulni, hogy a pénzügyminiszteri tárgyalóasztalra egymás után kerültek ki a bakelit és CD gyűjtemény féltett darabjai: A legelsőként, még egy karcagi könyvesboltban megvásárolt Nazareth válogatás, egy dupla borítós, első Black Sabbath korong, az AC/DC, a Deep Purple korai bakelitjei, valamint a Rollins Band, a Dog Eat Dog és még számos, az elmúlt évtizedek különböző korszakaiból származó, érdekes, izgalmas albumok. 

A több, mint 30 éves múltú, havonta megjelenő HammerWorld magazinnak ez már a 326. száma lesz. A lapot 1986-ban alapította Cselőtei László és Lénárd László, akik a mai napig e független magazin élén állnak, mely töretlenül szórakoztat és informál egy változatlanul népes és hűséges olvasótábort. Az első hat kiadás 1986 és ‘89 között jelent meg Metallica Hungarica néven, majd a német Metal Hammer tulajdonosokkal kötött megállapodás révén  Metal Hammer Hungary, illetve Új Metal Hammer H. logóval került az újságárusokhoz. 2003 óta fut a magazin Metal & Hard Rock HammerWorld - röviden HammerWorld - néven, változatos tartalommal, hazai és nemzetközi zenekarokkal, zenéhez köthető személyekkel készült interjúkkal, hangszeres tesztekkel, zenei hírekkel, lemezkritikákkal és állandó ajándék CD melléklettel.

rocker_affilate_01-851x315.jpg

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

Follow our Facebook page for fresh news and pieces of information here: facebook.com/maximumrockandrollblog

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr8015826942
süti beállítások módosítása