"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

OSSIAN: friss videoklipben a közönség fotói - A saját kezemben

2020. május 08. - Blind Man

ossian_sajat_kezemben_klip.jpg

A közönség fényképeivel érkezett az Ossian zenekar Csak a Jót című albumának A saját kezemben című dalához egy különleges videó. Ez a szám a hallgatók visszajelzése alapján az egyik legkedveltebb, eddig nem klipes nóta a friss korongról.

A zenekar meghirdetett akciójára több, mint 700 kép érkezett be, a videó hátteréről Paksi Endre énekes mesélt részletesebben:

Ehhez a dalhoz egy olyan fényképes-szöveges klip készült, ahol azoknak a legelkötelezettebb rajongóinknak a képei szerepelnek, akik a megjelenés környékén készítettek fotókat magukról az új albummal vagy az új pólóban. Hihetetlen mennyiségű kép érkezett, hozzá szívet melengető pozitív kommentekkel, úgyhogy az eredeti beküldési határidőt bő egy héttel előbbre kellett állítani, mert egyszerűen nem fért volna el több Barátunk a 4 perces számban...

Pont három héttel ezelőtt, már az előrendelések alapján platinalemezként jelent meg a Csak a Jót album, és rögtön a Mahasz Top 40-es listájának első helyén nyitott, a remek pozíciót pedig továbbra is stabilan őrzi. A zenekar nem csupán az új lemezével szerepel gyönyörűen, 24 kiadványukkal valósággal elsöpörték a 17. héten a Mahasz Top 40-es album-, DVD- és válogatáslemez eladási listáját. A második helyen szorosan követte a friss nagylemezt a tavaly áprilisi A Reményhozó album, illetve a következő, 18. héten is 14 Ossian kiadvány látható a toplistán. A korábban előzetesen megjelent négy dalt összesen több, mint egymillióan tekintették meg már az elmúlt két hónapban, ezek együtt megtalálhatók az album hivatalos lejátszási listáján.

Csak a Jót (CD, LP, MK, egyedi póló, koncertjegy, régi kiadványok) rendelés: ossian.hu

Csak a Jót - hallgatás online felületeken:
songwhip.com/album/ossian/csak-a-jot

ossian_ad.jpg
Csak a Jót lemezbemutató nagykoncert
Budapest, Barba Negra Track, 2020. szeptember 12.

Az albumról írott ajánlónkat elolvashatod a képre kattintva!

ossian_csakajot.png

rocker_affilate_01-851x315.jpg

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

Már az Instagramon is ott vagyunk! - instagram.com/butiplayduringtheday

Follow our Facebook page for fresh news and informations here: facebook.com/maximumrockandrollblog

We are also on Instagram, see you there! - instagram.com/butiplayduringtheday

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr4715674544
süti beállítások módosítása