"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

LEECHER: új verzióban a cselló-metalosok "Messengers of Fear" című dala

2020. április 23. - Blind Man

leecher_deviant_1.png

Deviant címmel a februári HammerWorld magazin egyik extra CD-mellékleteként jelent meg a szimfo/cselló-metalos Leecher új albuma. Most szöveges videót kapott a lemez Messengers of Fear dala, amelyben a folk metalos olasz Blodiga Skald zenekar énekese, Axuruk Jejune a vendég. Ennek a számnak egy korai változatát elsőként tette közzé a zenekar, az albumra viszont már a végleges verzió került fel.

Horváth Anett énekesnő:

"A Messengers of Fear című dalban azt próbáltuk meg elképzelni, milyen lehet beteges félelmekkel, skizofréniával, fóbiákkal szembenézni - eleinte küzdeni ellenük, majd megtanulni együtt élni velük. A szövegben kétféle ilyen félelemről is szó esik, azokról, amiket csak a beteg emberek tapasztalnak (mint amikor valaki hangokat hall), és azokról, amiket mindenki tapasztal, de csak ők félnek tőlük (mint a fóbiák). A videó érdekessége az, hogy az egészet mi készítettük, a rajzokat is beleértve, ehhez szakkönyvet is olvastunk."

www.facebook.com/leechermusic



A teljes albumot meghallgathatod többek között a YouTube-on is!

A Deviant albumon tíz dal szerepel, a felvételek a keverésért és a maszterelésért is felelős Vári Gábor stúdiójában (Miracle Sound Studios) készültek, a borító pedig Mihályfi-Tóth Alex munkája (Redart Illustrations).

Igazán büszkék vagyunk az anyagra. Úgy érezzük, hogy mindent kihoztunk belőle, amit lehetett, ezen a lemezen nincsenek 'töltelék' dalok. Egyúttal őszintébbek is lettünk, felvállaljuk a fura gondolatainkat, nem véletlen a címadás.

 

rocker_affilate_01-851x315.jpg

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

Már az Instagramon is ott vagyunk! - instagram.com/butiplayduringtheday

Follow our Facebook page for fresh news and informations here: facebook.com/maximumrockandrollblog

We are also on Instagram, see you there! - instagram.com/butiplayduringtheday

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr8415634522
süti beállítások módosítása