"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

Hát, ez paranormális! - Alice Cooper dalpremier az új albumról

2017. június 09. - Blind Man

Július 28-án jelenik meg Alice Cooper 27. stúdiólemeze, a 2011-es Welcome To My Nightmare folytatása, az album címe Paranormal lesz. Az eredeti Alice Cooper zenekar három tagja (Nel Smith dobos, Michael Bruce gitáros és Dennis Dunaway basszer) mellett vendégként szerepel majd az új dalokban Billy Gibbons a ZZ Topból és Larry Mullen Jr. dobos a U2-ból. A lemez producere ezúttal is Bob Ezrin volt. 

A Mester az albumról:

"Szeretem a Paranormal címet, de ez igazából nem egy félelmetes anyag. Van pár ilyen nóta is rajta, de a paranormális kifejezés itt azt jelenti, hogy eltér a normálistól. Ez nem ez egy normális, szokásos Alice album. Bobbal úgy döntöttünk, hogy most nem lesz központi téma. Olyan dolgok vannak rajta, amelyek nekünk tetszenek, ilyan dalok, amiket bírunk.

A lemezkiadás aranykorának már vége. Van egy világnyi rajongóm, szerte a világban, és 45 évbe telt, mire ez kiépült. Szóval, amikor elkészítek egy új lemezt, az nekik készül. Nem igyekszem új közönséget toborozni. A már adott közönségnek játszom, és úgy gondolom, hogy az Aerosmith is ezt teszi, ahogy minden rendesen megalapozott banda a rajongótáborának zenél, nekik készíti a lemezeit."

A borító így fog kinézni...

A lemez természetesen kapható lesz dupla CD-s formában is, bónusz dalokkal és koncertfelvételekkel. A tracklista az alábbiak szerint alakul majd:

ALICE COOPER - Paranormal
(Megjelenés: 2017.07.28.
kiadó: EarMUSIC)

01. Paranormal
02. Dead Flies
03. Fireball
04. Paranoiac Personality
05. Fallen In Love
06. Dynamite Road
07. Private Public Breakdown
08. Holy Water
09. Rats
10. The Sound Of A

A dupla CD-s verzió extrája:
Stúdiófelvételek az eredeti Alice Cooper Banddel:
- Genuine American Girl
- You And All Of Your Friends

Koncertfelvételek (Columbus, Ohio, 05/06/2016):
- No More Mr. Nice Guy
- Under My Wheels
- Billion Dollar Babies
- Feed My Frankenstein
- Only Women Bleed
- School's Out

A hír forrása: hammerworld.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr1412581659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása