"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA: nyáron új lemez, decemberben koncert Budapesten

2018. április 05. - Blind Man

unnamed_8.jpg

Szűk egy évvel a The Night Flight Orchestra tavalyi meglepetést okozó és nagy sikerű, Svéd Grammy díjra jelölt Amber Galactic albumának megjelenése, és az azt követő lélegzetelállító november/decemberi európai turnéja után a Soilwork éléről jól ismerhető Björn “Speed” Strid énekes vezette supergroup máris bejelentette, hogy befejeződtek a munkálatok a svéd progresszív rock csapat várva várt következő albumán, melyet Sometimes The World Ain't Enough címre kereszteltek. Az új anyagot év végén turnéra viszik, melynek budapesti állomása december 11-én lesz az A38 hajón. Björnék előtt a turnén a Black Mirrors vezeti fel az éjszakát.

A Night Flight Orchestra új album2018. június 29-én érkezik a Nuclear Blast gondozásában, 12 vadonatúj szerzeménnyel. A limitált kiadás és a bakelit verzió egy exkluzív bónusz dallal bővül, a japán kiadás pedig egy 14. számot is tartalmaz.

A Sometimes The World Ain't Enough lemez produkciójért ismét maga a zenekar felelt, a felvételek pedig Svédországban zajlottak a olyan helyeken mint a Handsome Hard Music / Larsson Music Studio, illetve a  Nordic Sound Lab. A banda gitárosa Sebastian Forslund felelt a keverésért, a maszterelésre pedig Thomas ”Plec” Johansson kerített sort a The Panic Room-ban.

THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA
- Sometimes The World Ain't Enough -
European Tour 2018
+ Special Guests BLACK MIRROR
2018. december 11. - Budapest A38

Hivatalos Facebook esemény: www.facebook.com/events/217534458827085/
A jegyértékesítés április 13-án, pénteken indul.

unnamed_10.jpg

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

Hammer Concerts Facebook oldal: www.facebook.com/hammerconcerts/
Hammer Concerts Instagram oldal: www.instagram.com/hammerconcertshungary/

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr6813812424
süti beállítások módosítása