"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

STONEDIRT: dal- és klippremier, szeptemberben új album

2018. augusztus 09. - Blind Man

stonedirt.jpg

Hat év után elkészült a budapesti STONEDIRT új lemeze, a 2012-es Inherited Fever folytatása, amelyhez máris elérhető az első klipes nóta. A Desolation Hammerhez még februárban forgattak videót, a thrasherek Backlash-Zone című harmadik lemeze pedig szeptember 14-én jelenik meg, első anyagukhoz hasonlóan a NAIL Records gondozásában. Az album a banda honlapján található előrendelői felületen megvásárolható pólóval is, vagy akár az előző lemezeikkel együtt különféle támogatói csomagban.

Itt szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megköszönjük a közreműködést azoknak akik végig nyelték velünk a port és szeszt a forgatás alatt! - mondta a forgatással kapcsolatban a zenekar. Csekkoljatok a Facebook oldalunkat ahova majd szépen folyamatosan kerülnek fel a lemezbemutató dátumaink és helyszíneink.

Backlash-Zone lemez a Standing Waves stúdióban, Egerszalókon nyerte el a végső formáját Sohajda Péter és Badarász Béla (Burning Full Throttle) segítségével, a lemezborító frontját pedig Viszokai Krisztián “Mr Zero” készítette.

Elég sokat kellett várni arra hogy újra egy nagylemezzel jelentkezzünk, de legalább, ahogy szoktuk, megint a tőlünk telhető maximumot nyújtottuk. Szerintünk izgalmas és sokoldalú lemez született, igazi old school és modern egyveleg.” - tették hozzá a srácok.

stonedirt_cover.jpg

STONEDIRT - BACKLASH-ZONE
(2018. 09. 14. / NAIL Records)

  1. Steadfast
  2. In Metal We Trust
  3. Rebel Revolution
  4. Unbreakable
  5. Beyond Control
  6. Worms of Despair
  7. Cosy Coffin Rot
  8. Desolation Hammer
  9. Ambivalent Recreated Humanization

Előrendelés:

stonedirtmusic.com

Előrendelhető csomagok:

  • Die-hard fan csomag (ára 5999 Ft)

    Tartalma:

    - 1-1 cd a zenekar mindhárom nagylemezéből

    - előrendelői póló

  • Támogatói csomag (ára 4999 Ft)

    Tartalma:

    - Backlash Zone cd

    - előrendelői póló

  • Backlash Zone CD (ára 2499 Ft)

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

 20180807_stonedirt_backlashzone_cd_preordersite_img_01_cd_03.png

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr9114171019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása