"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

MOLICS ZSOLT & WÉBER ATTILA: közös dallal jelentkeztek az egykori Sámán-zenészek

2018. augusztus 31. - Blind Man

molicsrock_nyugtalan_ver_3000x3000_front.jpg

A Cool Head Klan-vezér Molics Zsolt és az ex-Ossian gitáros Wéber Attila “Nyugtalan vér” címmel közös dallal jelentkezett.

Hazánk metal-szcénájának egyik ikonikus figurája, Molics Zsolt idén ünnepli 50. születésnapját, melynek alkalmából friss dallal, valamint szöveges videoval jelentkezett, továbbá az idei Rock On! Fest keretein belül a az idén 20 éves Cool Head Klan-nal nagyszabású koncertet adnak, ahol a jelenkori felállás mellett számos korábbi zenésztárs is tiszteletét teszi majd. 

Molics Zsolt neve nem csenghet ismeretlenül senki számára, aki kicsit is jártas a hazai rock/metal körökben. Profi pályafutása 1986-ban, a Sámán tagjaként indult, majd 1989-ben csatlakozott a Classica zenekarhoz, később pedig a Seneca énekese lett, akikkel egyetlen lemezük jelent meg 1994-ben “Brutal” címmel. Mindmáig aktív zenekarát, a Cool Head Klan-t 1998-ban alapította, mellyel 10 stúdióalbumot készített (legutóbbi, a Benzin és Vér 2016-ban látott napvilágot), ezen kívül megjelent egy koncert, továbbá egy best of anyaguk.

20180908_rockonfest_fb_1200x628_coolhead.jpg

A 9-i koncertünk sok tekintetben különleges lesz, igyekeztünk minél több régi barátot összehozni - a most debütált, Wéber Attussal készült dalt is eljátsszuk majd, ahol nem kevesebb, mint 3 Sámán tag fog a színpadon állni! Sajnos nem tudtunk minden korábbi zenésztársat  meghívni, de ettől függetlenül mindannyian a szívembe vannak zárva és nagyon boldog vagyok, hogy valaha együtt alkothattunk! Örülök Nektek, annak, hogy még vagytok és léteztek, és köszönöm mindenkinek, aki bármilyen módon figyelemmel kísérte az eddigi pályafutásom. Hálás vagyok Istennek, minden alkalommal, amikor színpadra állhatok és zenélhetek, gyermekkori álmom élem meg! A zene a “heavy”-nél kezdődik és a “metal”-nál végződik! :) - Molics Zsolt

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr414214103
süti beállítások módosítása