"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

BOHÉM RAPSZÓDIA: hamarosan DVD-n és BD-n is megjelenik!

A BD-változaton a teljes Live Aid-fellépés filmváltozata is helyet kap

2019. február 17. - Blind Man

bohem_cover.jpg

A Freddie Mercury életét feldolgozó film olyan hatalmas bevételt termelt, hogy sikerességében felülmúlt minden korábbi, popsztárokról szóló mozifilmet. Biztosan sokan várják tehát, hogy otthon is újranézzék. A hazai rajongók számára az a jó hírünk van, hogy a Bohém rapszódia tavasszal Magyarországon is megjelenik DVD-n és BD-n (az utóbbi valószínűleg digibook formájában is elérhető lesz). Már azt is tudjuk, mik lesznek az extrák.

A tervek szerint márciusban (egészen pontosan 8-án, pénteken) érkezik a magyar boltokba a Bohém rapszódia DVD-n és BD-n. A BD-n több extra is szerepel majd, amelyekhez magyar feliratot is kapunk:

  • Rami Malek Freddie-vé válása
  • Hangzás és látvány - a kulisszák mögött
  • A Live Aid koncert újraalkotása
  • A Live Aid fellépés teljes (22 perces) filmváltozata
  • Mozielőzetesek (eredeti nyelven)

bohem-r_cuv5.jpg

A Rami Malek főszereplésével készült életrajzi alkotás, amely egyébként a kritikusok körében nem volt túl népszerű, hiszen megközelítőleg egyharmadának van köze a valósághoz, a közönséget nagyon magával ragadta. A rajongás pedig nem állt meg a film iránt érdeklődésnél: az emberek újra felfedezték maguknak a Queen dalait, és az együttest hosszú idő után ismét a toplisták élére röpítették. Éppen ezért külön öröm lehet a film és a zenekar kedvelőinek, hogy a home videós kiadásban eddig nem látható, teljes hosszában végignézhetik majd a Live Aid koncertfellépést újrakreáló jelenetet.

Köszönet az információkért az IGN Hungary-nek! A DVD-kiadvány többek között a rocky.hu-n is előrendelhető, kattints IDE: Rocky.hu | Bohém Rapszódia DVD előrendelés!

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

Már az Instagramon is ott vagyunk! - instagram.com/martongabona

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr9814631846
süti beállítások módosítása