"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

DEVOID: "Fake Gleam" címmel jelent meg új videoklipjük

2019. október 22. - Blind Man

devoid_kibebaszottjo.jpg

Megjelent a győri Devoid zenekar új klippje „Fake Gleam” címmel, amely egyben a zenekar közelgő bemutatkozó albumának első szerzeménye.

A zenekar a következőket mondta a számról:

„A szám mindazon nőknek szól, akik egy picit is elkeseredettek, akik talán úgy érzik, hogy az életük nem teljes mert a kibaszott insta és társai mindent elömlesztenek az álluxuséletes gennyes csillogó hazugsággal. Iszonyatosan károsnak és morálrombolónak gondoljuk, azt hogy egy-két teljesítmény és agy nélküli ribanc formálja a közízlést azzal, hogy bizonyos szolgáltatásokért cserébe folyamatosan a haját túrja az azúrkék tengerparton egy beállított képen. Mert a valóság az rohadtul nem az, hogy az egyik nap monacoi sétányon pucsítok valami kabrióba a másik nap meg a spanyol riviérán hempergek. A valóság az a svájci frank alapú hitel a panel nyolcadikon, műszak után 2 napos szotyos krumplis tésztával. Iszonyatosan elkeserítő, hogy ez a sekélyes, teljesítmény nélküli élet sokaknak a mérvadó és hasonló módon szeretnének felszínes kapcsolatokat megélni.”

rocker_affilate_01-851x315.jpg

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

Már az Instagramon is ott vagyunk! - instagram.com/martongabona

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr9915249242
süti beállítások módosítása