"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

IN VACUO: négy és fél év után új lemezzel jelentkeznek!

Ösztön-black DIY módra

2020. március 05. - Blind Man

in_vacuo_promo.png

Emlékeztek még az In Vacuo duóra? Nos, Emp (Szabó Péter (Amorite, Maverick Spirit, ex-Bastards, ex-Endless River) és T.G. Nagaarum (Nagaarum, GuilThee) stúdiós szörnyetege ismét életre kelt és négy és fél év után hamarosan érkezik új - immár a harmadik albumuk, az Urbain NoirA bő háromnegyed órás albumra kilenc különös atmoszférájú, black metal gyökerű tétel került. A lemez premierje 2020. március 7-én 18:00-kor lesz a Fémforgácson.

A Melvins-t hallottad már black metalt játszani? Mi sem… Minket viszont meghallgathatsz attól függetlenül is, hogy gőzünk sincs, milyen stílusba kellene a zenénket beleerőszakolni a fogyasztókonformitás oltárán. Black? Sludge? Death? Punk? Egy kicsit talán mindegyik. Csak erős gyomrúaknak! Ja és a mellékhatásokkal kapcsolatban… kérdezd helyi temetkezési vállalkozódat!

in_vacuo_urbain_noir.jpg

(Tracklist: Timetraveller // Self Made God // Caveman // Obscure Mind // Fragments // The Well // Empty Room // Freudian // Up and Down)

Az album hamarosan fizikai formában is elérhető lesz az NGC Prod és egy külföldi kiadó együttműködésének eredményeképpen. Az első 40 kiadványhoz készült egy egyedi booklet formátumú verseskötet, ami a lemez dalainak szövegével egy időben, azokkal lelki rokonságban, de nem dalszövegnek születtek. A kis füzet Bogiart egyedi illusztrációival vált teljessé. Az Urbain Noir lemez 2020. 03. 07. 18:00 után a YouTube-on válik meghallgathatóvá, valamint a fizikai formátum megjelenése után az NGCProd Bandcamp oldalán is elérhető lesz, ahol a banda korábbi anyagait most is meghallgathatjátok.

Tagok: T.G. Nagaarum (Nagaarum, GuilThee) – vokál, gitár, basszusgitár // Szabó Péter (Amorite, Maverick Spirit, exBastards, ex-Endless River) – dob, vokál, szövegek.

rocker_affilate_01-851x315.jpg

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

Már az Instagramon is ott vagyunk! - instagram.com/martongabona

Follow our Facebook page for fresh news and informations here: facebook.com/maximumrockandrollblog

We are also on Instagram, see you there! - instagram.com/martongabona

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr4215504764
süti beállítások módosítása