"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

MYSTERY GANG: friss felvételen hallhatóak a rockabilly zenekar dalai, megjelent a Rockin' Anthology!

2020. március 22. - Blind Man

mysterygang.jpg

Megjelent az ‘50-es évek rock n’ roll és rockabilly zenéjének hangulatát fantasztikusan eredeti érzéssel hozó Egri Péter énekes-gitáros vezette MYSTERY GANG Rockin' Anthology című új lemeze. Címéhez hűen a felvétel egy válogatásalbum a Mystery Gang 22 éves munkásságából, a kezdetektől egészen napjainkig, melyen a stúdióban frissen, élőben újra felvéve hallhatjuk a legjobb dalokat. A “studio live” a zenekar elmondása szerint előadásmódjában és hangzásában a koncerteken is megszokott lendületet idézi meg. A 17 újrafelvett dalból 16 angol, egy bónusz dal pedig magyar nyelven szólal meg. A lemezről korábban már hallhatóak voltak az I Got Boogie és a Wiggle Baby című dalok, most pedig a Run Chicken is elérhető a zenekar Youtube csatornáján.

A felvételek hallgatása közben elvész a tér, megszűnik az idő! Már nem is fontos, hogy amerikai vagy magyar, már nem is fontos, hogy az 1950-es évek, vagy a 21. század… Mintha egy igazán túlfűtött, élő, vad Mystery Gang koncerten lennénk! Valamikor nem is a múltban, nem is a jelenben, hanem a jövőben! Kezdődhet az időutazás? - Egri Péter

plakat.jpg

A zenekar eredetileg április 9-én a 23 éves Viva Las Vegas Rockabilly Weekend nagyszínpadán játszott volna ismét az amerikai közönségnek, ez azonban a járványügyi helyzettel kapcsolatban hozott hatósági intézkedések miatt 2021. áprilisában lesz megtartva. A fesztivál 2019-ben a legjobb helyi fesztiválnak járó “Best Music Festival in Las Vegas” díjat is elnyerte, ebben az évben a MYSTERY GANG már egyszer fellépett az eseményen magyar zenekarként elsőnek, a nagy sikerre való tekintettel pedig nagyszínpados fellépőként hívták őket vissza.

rocker_affilate_01-851x315.jpg

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

Már az Instagramon is ott vagyunk! - instagram.com/butiplayduringtheday

Follow our Facebook page for fresh news and informations here: facebook.com/maximumrockandrollblog

We are also on Instagram, see you there! - instagram.com/butiplayduringtheday

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr8915543482
süti beállítások módosítása