"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

Hallgasd meg Polgár Peti Despacito-Favorito paródiáját!

Meglepetésvendégekkel készült az új videoklip

2017. július 13. - Blind Man

Megérkezett a nyár legnagyobb slágerének paródiája! A közelmúltban új nagylemezzel jelentkezett Polgár Peti, ám a gépezet azóta sem állt meg, hiszen az előadó folyamatosan jelentkezik újabb szerzeményekkel - nemrég két friss felvétele is felkerült a legnagyobb videómegosztó oldalra: először Pápai Joci méltán népszerű Origo című szerzeményét tűzte tollhegyre, (a verzió rövid idő leforgása alatt nagy népszerűségre tett szert) egy hónappal ezelőtt pedig a Bala-Balaton dalt tette közzé a csípős szövegű zenés paródiáiról és mulatós dalairól ismert humorista.

Ezúttal pedig a Despacito című dal mellett természetesen a Favorito című feldolgozás elé tart görbe tükröt. A gyömrői tófürdőnél készült videoklipben közreműködik az eredeti dal magyar feldolgozásának előadója, Jolly is. A klipet 'Tovább' gombra való kattintást követően nézheted meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr8712660663
süti beállítások módosítása