"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

LEAVES’ EYES: Budapestre jönnek a Kamelot turné vendégeként

2018. április 04. - Blind Man

unnamed_4.jpg

A napokban megjelenő új KAMELOT lemez turnéja ősszel Európát is eléri, a körúthoz különleges vendégeként pedig a szintén friss albumos LEAVES’ EYES csatlakozik. A budapesti állomásnak október 9-én a BARBA NEGRA ad otthont.

A The Shadow Theory című új Kamelot album a 2015-ös Haven folytatása, amit Sascha Paeth producerrel rögzítettek, az anyag maszterelését pedig Jacob Hansen végezte. A lemezen újból lesznek vendégek is, Lauren Hart énekesnő a Once Humanből, valamint a Beyond The Black énekesnője, Jennifer Haben, viszont a lemezen már nem játszik Casey Grillo dobos, akinek a helyét a Firewindből ismert Johan "Jo" Nunez vette át. Ez a banda harmadik lemeze, amit Tommy Karevik énekessel készítettek el, aki Roy Khant váltotta a zenekar élén.

unnamed_3.jpg

Leaves’ Eyes szintén idén hozta ki új lemezét, a Sign of the Dragonhead a zenekar hetedik stúdióalbuma, és az első, amelyen nem Liv Kristine énekel, hanem a két éve őt váltó finn Elina Siirala.

A Kamelot egyébként pár napja jelentkezett új videoklippel: a szöveges videóval kísért Ravenlight után most már a klipes Phantom Divine (Shadow Empire) dallal is lehet ismerkedni. Ebben a számban hallható a Once Human énekesnője, Lauren Hart.

Facebook esemény: www.facebook.com/events/192163531530881/
Jegyek itt kaphatóak: jegy.rock1.hu/kamelot_20181009
A Kamelot Facebook-oldala: www.facebook.com/kamelotofficial/
A Leaves’ Eyes Facebook-oldala: www.facebook.com/leaveseyesofficial/

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr5713809928
süti beállítások módosítása