"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

STONEDIRT: megjelent a groove/thrasherek harmadik stúdióalbuma!

2018. szeptember 25. - Blind Man

Backlash-Zone címmel megjelent a budapesti groove/thrash metalos STONEDIRT harmadik lemeze. A korong megrendelhető a zenekar honlapján és a metalshop.hu-n, illetve az on-line streaming felületeken is (Spotify, Tidal, Google Play, Deezer, Amazon, stb.) meghallgatható és megvásárolható.

stonedirt_backslash-zone.jpg

Backlash-Zone a Standing Waves stúdióban, Egerszalókon nyerte el a végső formáját Sohajda Péter és Badarász Béla (Burning Full Throttle) segítségével, a lemezborító frontját pedig Viszokai Krisztián “Mr Zero” készítette.

Elég sokat kellett várni arra hogy újra egy nagylemezzel jelentkezzünk de legalább, ahogy szoktuk, megint a tőlünk telhető maximumot nyújtottuk. Szerintünk izgalmas és sokoldalú lemez született, igazi old school és modern egyveleg.” - tették hozzá a srácok.

Az eddig elkészült két videoklip (“Steadfast” és “Desolation Hammer”) után a harmadikhoz a srácok a rajongók segítségét kérték: 

Figyelem! Most ti is részt vehettek az “In Metal We Trust” klipjének elkészítésében! Mindössze annyit kell tennetek, hogy küldtök egy 2-5 másodperces videót, amiben haverokkal partyztok, headbang-eltek, metálvilláztok, egy kedvenc zenekaros pólóra mutattok, vagy bármilyen saját metalhoz kapcsolódó relikviát tartotok, gitárt törtök össze, stb., szóval egy rövid videó bármiről, ami metal!

A videók a következő címre érkezhetnek: mail@stonedirtmusic.com

stonedirt.jpg

STONEDIRT - BACKLASH-ZONE (14. 09. 2018. / NAIL RECORDS)

  1. Steadfast
  2. In Metal We Trust
  3. Rebel Revolution
  4. Unbreakable
  5. Beyond Control
  6. Worms of Despair
  7. Cosy Coffin Rot
  8. Desolation Hammer
  9. Ambivalent Recreated Humanization 

metalshop.hu rendelés: ITT

Online zenehallgatás: ITT

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr9714263007
süti beállítások módosítása