"Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?" (Nick Hornby)

Rock 'n' Roll: Ain't Noise Pollution...

LOVECROSE: lemezelőzetes dal- és klippremier - Nyughatatlan

2020. február 28. - Blind Man

lovecrose_band.jpg

Kijött egy újabb lemezelőzetes dal a zalaegerszegi LOVECROSE zenekar második albumáról videoklipes formában. A modern metal / metalcore zenekar friss dala a Nyughatatlan címet viseli, Németh Péter a Portrait Shot Photography-tól rendezte és forgatta le az anyagot a zenekarnak. A dal a készülő második album újabb előfutára a már megjelent 3 dal után. A stúdiómunkálatokért szokás szerint Simi [No Silence Sound Studio] felelt.

A dal témájában pozitív üzenetet közvetít az akaratról, és arról hogy erősnek, kitartónak és motiváltnak kell lenni, még ha a világ és a körülmények ellenünk is dolgoznak. Belátható időn belül kiadjuk a második albumunkat is, ami az EDGE Records gondozásában fog megjelenni, de címe még egyenlőre titok. 

- tette hozzá a zenekar.

Az eddig kijött 4 dal mellé a zenekar tervei között szerepel még egy igen érdekes koprodukció is amely még lemezmegjelenés előtt hallható lesz. A tavaszi koncertszezonban a csapat a budapesti New Friend Request mellé társul be több állomáson is, ahol hallható lesz a korábbiak mellett a 4 új dal is. A tavaszi miniturnén többek közt Szombathely és Keszthely is szerepel, de a legközelebbi időpontban Dunaszerdahelyen lehet elcsípni a LOVECROSE-t március 7-én.

rocker_affilate_01-851x315.jpg

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és újdonságokról, akkor kövesd a blogot a Facebookon is! Köszönöm. :)

Már az Instagramon is ott vagyunk! - instagram.com/martongabona

A bejegyzés trackback címe:

https://maximumrockandroll.blog.hu/api/trackback/id/tr7815495586
süti beállítások módosítása